helsida_bostad

Premiär för valet2022 märsta.nu

märsta.nu storsatsar på Valet2022 och nyligen lanserades en specialsajt som ska bevaka enbart lokalpolitiken: - Vi fortsätter vår satsning på lokalpolitiken med en egen specialsajt detta val, säger Daniel Iskandar, chefredaktör och ansvarig utgivare.

centrum_artikel_host

Vid Valet2018 satsade märsta.nu stort på valet med tidningen ValExtra, valdebatter, valvaka och löpande rapportering om allt som kommuninvånarna behövde för att rösta.
– Lokalpolitiken behöver en egen plats, i de stora medierna på riksnivå är det främst rikspolitik som bevakas, vi har varit unika i vår valsatsning sedan 2014 med massiv bevakning till tusentals kommuninvånare varje dag, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Valet2022 är 11:e september, temperaturen börjar hettas upp men kommer sannolikt svalna under juli för att sedan nå kokpunkten efter semestern och i början av september.
– Vi kommer att bevaka de stora frågorna som skola, trygghet, bostadsbyggande, företagande, omsorg och annat som enbart är lokalt, fortsätter Daniel Iskandar.

märsta.nu kommer även att granska makthavarna, något som alltid sker löpande i olika sammanhang men under blir den en intensifierad granskning kring vad partierna uträttat och vad som lovats före valet. Läsarna ska varje dag kunna ta del av lokala nyheter om politik i Sigtuna kommun.

Här hittar du Valsajten

connys_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
arbete_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys