nationaldagen_pan
Pontus Frithiof stänger sin restaurang på ArlandaFoto: Pressbild

Pontus in the Air stänger på Terminal 5

Förra veckan rapporterade märsta.nu om stjärnkrögaren Pontus Frithiofs kritik mot Swedavia för säkerhetskaoset, nu står det klart att Frithiof får stänga ner sin restaurang.

centrum_artikel_host

I slutet av 2022 kommer Pontus in the Air att slå igen sin verksamhet på Arlanda. Lokalen kommer upphöra skriven stjärnkrögaren Pontus Frithiof på Instagram. Enligt inlägget har Swedavia gjort en upphandling om vad som kan ge högsta procentuella hyran för Swedavia. Frithiof är fortsatt kritiskt till Swedavia för beslutet att man enbart fokuserat på att få in en aktör som ger största procentuella hyresavkastningen tillbaka till Swedavia.
– Man kan läsa på Swedaivas hemsida att man har förberett sig länge, tar ett avstamp i att utveckla flygplatsen med ett brett F&B utbud i framtiden där man fokuserar på en bred sortimentsmix och ett högt upplevt prisvärde. Om det rimmar med korta kontrakt, klustrade upphandlingar (där varje aktör måste driva flera enheter) och högsta hyran låter vi framtidens gäster bedöma! Pontus in the Air tackar för denna tid, och är mycket tacksamma för den möjlighet vi fick! Vi älskar vår restaurang och vårt team!

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider