moderat_pan_nov
Pontus Frithiof stänger sin restaurang på ArlandaFoto: Pressbild

Pontus in the Air stänger på Terminal 5

Förra veckan rapporterade märsta.nu om stjärnkrögaren Pontus Frithiofs kritik mot Swedavia för säkerhetskaoset, nu står det klart att Frithiof får stänga ner sin restaurang.

centrum_artikel_host

I slutet av 2022 kommer Pontus in the Air att slå igen sin verksamhet på Arlanda. Lokalen kommer upphöra skriven stjärnkrögaren Pontus Frithiof på Instagram. Enligt inlägget har Swedavia gjort en upphandling om vad som kan ge högsta procentuella hyran för Swedavia. Frithiof är fortsatt kritiskt till Swedavia för beslutet att man enbart fokuserat på att få in en aktör som ger största procentuella hyresavkastningen tillbaka till Swedavia.
– Man kan läsa på Swedaivas hemsida att man har förberett sig länge, tar ett avstamp i att utveckla flygplatsen med ett brett F&B utbud i framtiden där man fokuserar på en bred sortimentsmix och ett högt upplevt prisvärde. Om det rimmar med korta kontrakt, klustrade upphandlingar (där varje aktör måste driva flera enheter) och högsta hyran låter vi framtidens gäster bedöma! Pontus in the Air tackar för denna tid, och är mycket tacksamma för den möjlighet vi fick! Vi älskar vår restaurang och vårt team!

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

connys_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
connys
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh