kommun_skoterska
Foto: MMS-Bild/Bruno Palavra
Styrkan på väg ut från en bostad. Foto: MMS-Bild
Civilpoliser på väg till sin bil för att åka iväg. Foto: Jamshid Jamshidi
De packar in bevismaterial. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Pikétstyrkan slog till mot lägenhet på Vänortsringen

Polisen har en insats på Vänortsringen och man ska slagit till mot en lägenhet vid 17-tiden: - Det är ett utredningsärende, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Sedan 17-tiden pågår en polisinsats på Vänortsringen. Polisen är förtegen om omständigheterna och uppger bara att det rör sig om ett utredningsärende.
– De håller på med en husrannsakan, vi fick kännedom om att en husrannsakan behövde göras, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vittnesuppgifter gör gällande att poliser med sköldar ska ha gått in i en trappuppgång i Arkadenhuset. Men det är oklart om något har gripits. märsta.nu är på plats sedan 18.20-tiden och det pågår för närvarande ingen aktivitet mer än att två pikétbilar står på vändplanen. Det ska dock finnas poliser inne i en lägenhet som är intressant i utredningssyfte. Strax efter 19 lämnade poliserna den aktuella lägenheten och bilarna åker nu iväg från platsen. Insatsen är avslutad från polisens sida. En jouråklagare ska ha beslutat om husrannsakan och vi återkommer med mer info om det är möjligt.

 

Uppdaterad kl. 19.46

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

joes-helsida
defacto_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

centrum_host_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

moderat_fokus_helsida
ica_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

connys_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

hockeyskola_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

pantamera_avc_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

nrh_sigtuna
adhd_kommun
sap_sep23_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
connys
ica_outsider
hockeyskola_outsider
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
centrum_outsider_host
joes_outsider
ridskola_2020_outsider