centrum_panorama_hostshopping
Foto: MMS-Bild/Bruno Palavra
Styrkan på väg ut från en bostad. Foto: MMS-Bild
Civilpoliser på väg till sin bil för att åka iväg. Foto: Jamshid Jamshidi
De packar in bevismaterial. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Pikétstyrkan slog till mot lägenhet på Vänortsringen

Polisen har en insats på Vänortsringen och man ska slagit till mot en lägenhet vid 17-tiden: - Det är ett utredningsärende, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Sedan 17-tiden pågår en polisinsats på Vänortsringen. Polisen är förtegen om omständigheterna och uppger bara att det rör sig om ett utredningsärende.
– De håller på med en husrannsakan, vi fick kännedom om att en husrannsakan behövde göras, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

Vittnesuppgifter gör gällande att poliser med sköldar ska ha gått in i en trappuppgång i Arkadenhuset. Men det är oklart om något har gripits. märsta.nu är på plats sedan 18.20-tiden och det pågår för närvarande ingen aktivitet mer än att två pikétbilar står på vändplanen. Det ska dock finnas poliser inne i en lägenhet som är intressant i utredningssyfte. Strax efter 19 lämnade poliserna den aktuella lägenheten och bilarna åker nu iväg från platsen. Insatsen är avslutad från polisens sida. En jouråklagare ska ha beslutat om husrannsakan och vi återkommer med mer info om det är möjligt.

 

Uppdaterad kl. 19.46

mp_tack_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider