eldsjal2024_pan
Foto: MMS-Bild

Kastade brandfarlig vätska på lägenhetsfönster

Polis utreder försök till mordbrand sedan någon kastat en brandfarlig vätska på ett fönster till ett flerbostadshus: - Det har inte tagit eld, uppger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Ett område runt ett flerbostadshus i centrala Märsta har spärrats av. Enligt uppgift till märsta.nu har polisen även genomfört dörrknackningar för att få information från grannar. Polisen uppger under eftermiddagen att någon kastat ett brännbart material mot ett fönster. Det har dock inte tagit eld. Polisen har varit på plats för en teknisk undersökning. En anmälan om försök till mordbrand har upprättats. 

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
storemore_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host