valstadagen_pan
Polisen söker tips om vem den här personen kan varaFoto: Polisen

Polisen vädjar: Vem är personen på bilden

Polisen har släppt video på mordet i Steninge och man uppmanar nu allmänhet att höra av sig om de har tips på vem det är som skjuter.

centrum_artikel_host

Polisen önskar få in mer tips kring mordet i Steninge 2:a oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl. Nu släpper man en film om händelsen där en person i grön jacka syns avlossa flera skott:
– När målsäganden ska kliva på bussen kommer en gärningsperson springandes och avlossar flera skott mot målsäganden som avlider på platsen. Ett vittne som samtidigt precis skall kliva på bussen är nära att träffas av de kulor som avlossas. Även bussen träffas av de kulor som avlossas, berättar polisassistent Fredrik Heidenberg, utredare grova brott hos Polisområde Stockholm.

Enligt vittnesuppgifter till polisen försvinner gärningspersonen från brottsplatsen på en elsparkcykel.
– I dagsläget sitter det en person frihetsberövad misstänkt för delaktighet i mordet. En annan person har tidigare suttit frihetsberövad, misstänkt för delaktighet i mordet. Polisen söker främst Dig som vet vem gärningspersonen är men också Dig som vet något om händelsen eller gjort iakttagelser i området samma dag som mordet sker.

Har du uppgifter att lämna? Kontakta polisen på 114 14

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

elon_helsida

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

pantamera_avc_helsida
valstadagen

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

Wenngarns_cafe_helsida
mp_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

defacto_helsida

Rekordmånga butiksstölder och snatterier

Nyheter Enligt nyligen släppt statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå) har antalet anmälda butiksstölder och snatterier i Sigtuna kommun nått en alarmerande nivå. Under april 2023 rapporterades fler brott av denna typ än någon annan månad sedan november 2012.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 29 maj: Väder, kollektivtrafik, blålju och trafikläge

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
valstadagen_outsider
nrh
mp_outsider
centrum_outsider_host
wenngarn_outsider
student_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out