defacto_pan2020
Polisen söker tips om vem den här personen kan varaFoto: Polisen

Polisen vädjar: Vem är personen på bilden

Polisen har släppt video på mordet i Steninge och man uppmanar nu allmänhet att höra av sig om de har tips på vem det är som skjuter.

centrum_artikel_host

Polisen önskar få in mer tips kring mordet i Steninge 2:a oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl. Nu släpper man en film om händelsen där en person i grön jacka syns avlossa flera skott:
– När målsäganden ska kliva på bussen kommer en gärningsperson springandes och avlossar flera skott mot målsäganden som avlider på platsen. Ett vittne som samtidigt precis skall kliva på bussen är nära att träffas av de kulor som avlossas. Även bussen träffas av de kulor som avlossas, berättar polisassistent Fredrik Heidenberg, utredare grova brott hos Polisområde Stockholm.

Enligt vittnesuppgifter till polisen försvinner gärningspersonen från brottsplatsen på en elsparkcykel.
– I dagsläget sitter det en person frihetsberövad misstänkt för delaktighet i mordet. En annan person har tidigare suttit frihetsberövad, misstänkt för delaktighet i mordet. Polisen söker främst Dig som vet vem gärningspersonen är men också Dig som vet något om händelsen eller gjort iakttagelser i området samma dag som mordet sker.

Har du uppgifter att lämna? Kontakta polisen på 114 14

oppethus_helsida_2023

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
humbacken_outsider
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh