centrum_panorama_hostshopping

Polisen vädjar: Ta inte bilen till badet

Det är högt tryck till alla bad i kommunen i och med värmeböljan. Polisen vädjar nu om att man tar cykel eller promenerar istället för bil.

centrum_artikel_host

I samband med värmeböljan är det många som vill svalka sig. Det ska ha varit högt tryck på strandbaden i kommunen. Polisen uppmanar badsugna att inte ta bilen då det medförs framkomlighetsproblem och risk för följdolyckor. Tidigare år har bilar även blockerat infart för ambulans och brandkår vilket kan leda till stora konsekvenser vi samband med eventuell olycka.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

ica_helsida
joes-helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

defacto_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
connys
joes_outsider
pantamera_out