centrum_panorama_hostshopping

Polisen vädjar: Ta inte bilen till badet

Det är högt tryck till alla bad i kommunen i och med värmeböljan. Polisen vädjar nu om att man tar cykel eller promenerar istället för bil.

centrum_artikel_host

I samband med värmeböljan är det många som vill svalka sig. Det ska ha varit högt tryck på strandbaden i kommunen. Polisen uppmanar badsugna att inte ta bilen då det medförs framkomlighetsproblem och risk för följdolyckor. Tidigare år har bilar även blockerat infart för ambulans och brandkår vilket kan leda till stora konsekvenser vi samband med eventuell olycka.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out