moderat_pan_nov

Polisen vädjar om tips

Polisen vädjar om tips som kan ha med dödskjutningen i Steninge att göra.

centrum_artikel_host

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna gick under måndagen ut med att man behövde tips som kan leda utredningen kring dödsskjutningen i Steninge framåt. Det var för 10 dagar sedan som en man sköts till döds vid en busshållsplats på Östra Galaxvägen i Steninge med flera skott. Trots en intensiv sökinsats lyckades man inte få tag i någon misstänkt.

Polisen kommer med anledning av incidenten att genomföra dörrknackning med start idag måndag. Om man vill lämna uppgifter som har med mordet att göra så kan man kontakta polisen på 114 14 eller även lämna anonymt via Polisens hemsida.

centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

connys_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
connys
swedol_outsider
pantamera_out
nrh