defacto_pan2020
Polisen undersökte en fastighet där man misstänker att en man bragts om livetFoto: Magnus Granhagen

Polisen söker iakttagelser

Polisen går ut med att man är i behov av vittnesiakttagelser från eftermiddag kväll från Brobyvögen i Märsta.

centrum_artikel_host

Polisen misstänker att den man som hittades död i Skärgården brats om livet i lokaler på Brobyvägen. Nu uppmanar man allmänhet som sett något att höra av sig. Det handlar om vittnesiakttagelser från Brobyägen 1 eftermiddag/kväll 10:e februari. En person har häktats för mord men polisen är ändå i behov av iakttagelser eller om det finns övervakningskameror som fångat något av betydelse för utredningen.

Tips kan lämnas till Polisen på 114 14

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida
connys_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

ica_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dack_outsider
joes_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider