defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

centrum_artikel_host

En man i 40-årsåldern avled efter att ha träffats av skott när han satt inne på en restaurang i Valsta på lördagskvällen. Skotten var avsedda för mannen och inte andra. Ingen har ännu gripits med anledning av skjutningen som rubriceras som mord. Spaningsarbetet är intensivt och man håller på att undersöka kameror som fanns uppsatta samt prata med vittnen.

Polisen utesluter inte att mordet kan ha koppling till annan organiserad kriminalitet i andra delar av länet. Polisen uppger att man har en god bild över de kriminella nätverk som finns i regionen och att det kan finnas kopplingar mellan mordet i Valsta och den regionala nätverksproblematiken.

Eventuella vittnen uppmanas att kontakta polisen antingen via telefon på 114 14 eller genom ett anonymt tipsformulär som finns på polisens hemsida. Man kommer samtidigt att förstärka resurserna i Valstaområdet.

centrum_host_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
connys
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider