defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisen planerar åtgärder mot kriminaliteten

Det var inte bara kommunhuset som attackerades under det senaste dygnet, även polisen fick en bil förstörd i Valsta.

centrum_artikel_host

Det har varit en stökig kväll och natt i kommunen. Under söndagskvällen vandaliserades en polisbil i Valsta centrum, bilen fick fyra däck punkterade och bärgades bort från platsen. Enligt uppgift till redaktionen har en person gripits misstänk för brottet.

Under natten attackerades kommunhuset med någon form av vätska, brand uppstod utanför men brandkår släckte innan den spred sig in. Enligt Kriminalinspektör Martin Wallin kommer man att besluta om åtgärder framåt. Den bilbrand som inträffade på Strandvägen är troligtvis inte kopplad till attacken mot kommunhuset samt övriga bilbränder som inträffat.

Kontaktcenter kommer att hålla stängt i kommunhuset under dagen med anledning av attacken som rubriceras som försök till mordbrand.

ica_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

mp_helsida
karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

nrh_sigtuna
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

seniordag_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

pantamera_avc_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

connys_helsida

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

joes-helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

EXTRA

Kvinna greps för grov fridskränkning i Märsta

Nyheter Ett brottsoffer lyckades fly från sin bostad för att larma polisen om att hans flickvän hotat och misshandlat honom. Polisen ingrep snabbt och grep gärningspersonen, som nu hålls anhållen misstänkt för grov fridskränkning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
seniordag_outsider
connys
nrh
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out