defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Polisen inleder förundersökning om mordbrand

Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand efter branden i ett flerbostadshus på Odensalavägen.

centrum_artikel_host

Vid 15.30-tiden larmades brandkår till ett flerbostadshus på Odensalavägen i Norrbacka. När man kommer fram är det kraftig rökutveckling och det brinner för fullt i taket. Spridningen är dramatisk och hela taket blir snabbt övertänt.

Svart rök syns över stora delar av Märsta i eftermiddagsrusningen. Det omfattande släckningsarbetet pågick i flera timmar och vid 20-tiden var det fortfarande brandkår på plats för att släcka. Ingen person har skadats meddelar brandkåren. Man har inlett enförundersökning gällande mordbrand då man inte vet hur branden startat. När det är möjligt ska en teknisk undersökning genomföras.

Det är inte första gången ett hus på Norrbacka brinner. För två år sedan inträffade även en omfattande brand på Norrbackavägen där en hel fastighet förstördes.

mp_ute_helsida

Man greps med vapen och kniv

Nyheter En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

adhd_kommun
EXTRA

Grov misshandel på buss

Nyheter Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

ica_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Nyheter Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt för olaga intrång och hot greps av Polisen

Nyheter En man har gripits inom kommunen av polisen efter misstankar om olaga intrång och hot mot ett brottsoffer på hans före detta arbetsplats. Händelsen utspelade sig tidigt på morgonen den 18 september, då polisen snabbt agerade för att lösa fallet.

defacto_helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna
EXTRA

45-årig man gripen för grov misshandel

Nyheter En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

centrum_host_helsida

Misstänkt drograttfylleri på E4:an

Nyheter En förare rapporterades hastighetsöverträdelse på E4, vid trafikplats Måby, tidigare idag. Händelsen inträffade på den aktuella sträckan där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h, och föraren mättes till att köra i hela 154 km/h. Det resulterade i ett fastställt bötesbelopp på 4 000 kronor för föraren.

joes-helsida
EXTRA

Grov misshandel i Märsta – Offret akutvårdas på sjukhus

Nyheter Under kvällen den 6 september larmades polisen till Södergatan i Märsta efter att ha fått information om en pågående misshandel. Flera personer hade angripit en ensam man i 40-årsåldern och sedan flytt från platsen, lämnandes offret svårt skadat och icke kontaktbart.

Man med okänd identitet omhändertagen

Nyheter En man blev omhändertagen av polisen på en svensk flygplats efter att tullens personal uttryckte tvivel om hans rätt att vistas i Sverige. Åtgärden genomfördes med stöd av polislagens 11:e paragraf och syftade till att klarlägga mannens rättsliga status i landet.

Man anhållen: Visade falskt pass i tullen

Nyheter En man har gripits på Arlanda flygplats under misstankar om att han använde ett förfalskat pass för att försöka passera gränskontrollen. Händelsen inträffade den 2 september klockan 19:02 och väckte omedelbart polisens uppmärksamhet.

Nytt bråk i Märsta

Nyheter Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
nrh
pantamera_out
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider