centrum_panorama_hostshopping
Polis förstärker i julhandel på flera platser i länet

Polisen förstärker vid julhandeln

Under julveckan kommer Polisen att stärka resurserna för att skapa en tryggare julhandel.

centrum_artikel_host

Polisen stärker resurserna kring julhandeln, där det vistas mycket folk kommer det att finnas polisiär närvaro med målet att skapa en tryggare julhandel och mindre brottslighet. Polisen har nyligen varnat för ökad risk för ficktjuvar i julhandeln. Galleriorna i Liljeholmen, Skärholmen och Täby kommer att få riktade resurser. I Täby riktar man uppmärksamhet mot banker, växlingskontor och butiker samt att försöka förebygga tillgreppsbrott i anslutning till centrum.

I söndags fick märsta.nu uppgifter om att det även förekommit fall av störsändare i julhandel, personer slår ut ditt fjärrlås på bilen och man tror att bilen är låst när den i själv verket inte är det. Försäkra dig om att bilen verkligen är låst och lämna inga paket eller andra värdesaker kvar i bilen.

brobygget_2024
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider