centrum_panorama_hostshopping
Fyrverkerier som orsakat en brandFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Polisen arbetar förebyggande mot fyrverkerier inför nyår

Polisen i Stockholms län har det senaste dygnet kallats ut till flera platser med anledning av att det skjuts fyrverkerier.

centrum_artikel_host

Fyrverkerier har avfyrats på ett vårdslöst sätt runt om i länet uppger polisen. I vissa fall har fyrverkerierna avfyrats mot personer eller byggnader samt kastats mot personer och djur. Polisen i Region Stockholm kommer under kommande dagarna att arbeta intensivt mot fyrverkerier för att skapa trygghet och har tagit fyrverkerier och smällare i beslag på flera håll.

Polisen poängterar att om fyrverkerier riktats mot någon eller några personer och träffar så kan det bli frågan om grov misshandel. Siktar man mot blåljuspersonal så är det försök till våld mot tjänsteman eller våld mot tjänsteman.

Det råder även förbud mot fyrverkerier med pinne om man saknar tillstånd.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider