moderat_fokus_pan
Bostadshuset efter släckning på måndagskvällen.Foto: Magnus Granhagen

Polisen utreder mordbrand

Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand efter branden i ett flerbostadshus på Norrbacka.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 18 på måndagen larmades brandkår till branden på Odensalavägen. Enligt Brandkåren så startade branden på utsidan av fasaden och spred sig snabbt uppåt till vinden. Brandkår lät sedan vinden brinna av och man ville inte använda för mycket vatten i släckningsarbetet eftersom det då leder till vattenskador och sprickor i betongen uppger Jerry Nyberg, räddningsledare, för SR. 

En förundersökning om mordbrand har inletts. Tekniker ska undersöka branden när det svalnat. Under natten har branden blossat upp igen och brandkår har fått åka på eftersläckning. Ingen person skadades men man fick evakuera samtliga boende.

connys_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Nyheter Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

pantamera_avc_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Nyheter Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

centrum_host_helsida

Misstänkt för olaga intrång och hot greps av Polisen

Nyheter En man har gripits inom kommunen av polisen efter misstankar om olaga intrång och hot mot ett brottsoffer på hans före detta arbetsplats. Händelsen utspelade sig tidigt på morgonen den 18 september, då polisen snabbt agerade för att lösa fallet.

joes-helsida
ica_helsida
EXTRA

45-årig man gripen för grov misshandel

Nyheter En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

sap_sep23_helsida

Misstänkt drograttfylleri på E4:an

Nyheter En förare rapporterades hastighetsöverträdelse på E4, vid trafikplats Måby, tidigare idag. Händelsen inträffade på den aktuella sträckan där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h, och föraren mättes till att köra i hela 154 km/h. Det resulterade i ett fastställt bötesbelopp på 4 000 kronor för föraren.

hockeyskola_helsida
moderat_fokus_helsida
EXTRA

Grov misshandel i Märsta – Offret akutvårdas på sjukhus

Nyheter Under kvällen den 6 september larmades polisen till Södergatan i Märsta efter att ha fått information om en pågående misshandel. Flera personer hade angripit en ensam man i 40-årsåldern och sedan flytt från platsen, lämnandes offret svårt skadat och icke kontaktbart.

Man med okänd identitet omhändertagen

Nyheter En man blev omhändertagen av polisen på en svensk flygplats efter att tullens personal uttryckte tvivel om hans rätt att vistas i Sverige. Åtgärden genomfördes med stöd av polislagens 11:e paragraf och syftade till att klarlägga mannens rättsliga status i landet.

defacto_helsida

Man anhållen: Visade falskt pass i tullen

Nyheter En man har gripits på Arlanda flygplats under misstankar om att han använde ett förfalskat pass för att försöka passera gränskontrollen. Händelsen inträffade den 2 september klockan 19:02 och väckte omedelbart polisens uppmärksamhet.

nrh_sigtuna

Nytt bråk i Märsta

Nyheter Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

adhd_kommun

Inbrott i garage i Valsta

Nyheter Under natten upptäckte boende i Valsta att de hade blivit offer för ett inbrott i sitt garage. Händelsen rapporterades tidigt på morgonen och ledde till att polisen omedelbart skickades till platsen för att utreda händelsen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
pantamera_out
nrh
hockeyskola_outsider
connys
swedol_outsider
ica_outsider