kyrka_advent _pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Polisbil körde av Måbyleden

En polisbil körde av Måbyleden under natten.

centrum_artikel_host

Det var vid 1.30-tiden som larmet kom om att en polisbil kört av Måbyleden, olyckan ska ha skett i samband med en biljakt enligt UNT. Poliserna mår efter omständigheterna bra uppger ledningsoperatör Hans Eriksson för tidningen. De två poliserna fördes till sjukhus för kontroll och polisbilen fick bärgas bort.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent