Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Polis utreder skottljud i Tingvallaområdet

Polis fick under torsdagskvällen samtal om skottljud i Tingvallaområdet och en stor insats sökte igenom ett stort område efter eventuella tecken.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 21 hade allmänhet larmat in om skottljud i Tingvallaområdet. En stor insats bestående av polis, ambulans och brandkår mobiliserades. Polisen uppger att man sökt igenom ett stort område men utan att hitta tecken på någon skottlossning. Ärendet kommer därför att avslutas utan misstanke om brott. Det förekommer eventuellt övningar inom Försvarsmakten i närheten av Arlanda som kan ha orsakat ljuden under kvällen.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
swedol_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider
ica_outsider
connys