eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Polis utreder skottljud i Tingvallaområdet

Polis fick under torsdagskvällen samtal om skottljud i Tingvallaområdet och en stor insats sökte igenom ett stort område efter eventuella tecken.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 21 hade allmänhet larmat in om skottljud i Tingvallaområdet. En stor insats bestående av polis, ambulans och brandkår mobiliserades. Polisen uppger att man sökt igenom ett stort område men utan att hitta tecken på någon skottlossning. Ärendet kommer därför att avslutas utan misstanke om brott. Det förekommer eventuellt övningar inom Försvarsmakten i närheten av Arlanda som kan ha orsakat ljuden under kvällen.

aldreomsorg_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
stentekompani_outsider
connys
storemore_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
eldsjal2024_out