vinter_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

centrum_artikel_host

Efter skotten mot en dörr i ett flerbostadshus i centrala Märsta har Polis upprättat en anmälan om försök till mord och grovt vapenbrott. En teknisk undersökning genomfördes under lördagen. Ingen person har dock gripits eller är misstänkt i nuläget.

Polisen har även genomfört dörrknackning samt inventering av filmmaterial. Man uppmanar allmänhet som har gjort iakttagelser om något avvikande under natten till lördag att höra av sig. Det kan handla om personer eller fordon som rört sig i centrala Märsta runt främst Södergatan.

Läs mer: Dörr besköts

slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

vinter_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida
joes-helsida
ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

connys_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
joes_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
storemore_out
vinter_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out