defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

centrum_artikel_host

Efter skotten mot en dörr i ett flerbostadshus i centrala Märsta har Polis upprättat en anmälan om försök till mord och grovt vapenbrott. En teknisk undersökning genomfördes under lördagen. Ingen person har dock gripits eller är misstänkt i nuläget.

Polisen har även genomfört dörrknackning samt inventering av filmmaterial. Man uppmanar allmänhet som har gjort iakttagelser om något avvikande under natten till lördag att höra av sig. Det kan handla om personer eller fordon som rört sig i centrala Märsta runt främst Södergatan.

Läs mer: Dörr besköts

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys
oppethus_agy_2023_outsider