eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Polis utreder mord på spädbarn i Märsta

TV4 rapporterar att det under helgen inträffat försvunnit ett spädbarn i Märsta och att två personer frihetsberövats. Händelsen utreds som mord.

centrum_artikel_host

Polisen utreder mord i Märsta efter att ett spädbarn försvunnit rapporterar TV4. Redan i lördags inleddes utredningen, enligt uppgift till märsta.nu ska polisen ha haft en insats och skyddsvakter i en bostad i Märsta.
– Det pågår utredningsåtgärder, så mycket kan vi säga i nuläget, säger Robert Sennerdal, presstalesperson på polisen i Stockholms län, till TV4.

Omständigheterna är inte känd och ingen kropp har påträffats. TV4 uppger att ett spädbarn ska ha försvunnit för en tid sedan. De gripna är en man och en kvinna. I den utpekade lägenheten har även ett större knarkfynd gjorts. De båda personerna har anhållits.
– Det är förundersökningssekretess och ett väldigt nytt ärende som jag precis fått så jag vill inte uttala mig. Det jag kan säga är att det finns två personer frihetsberövade i ärendet men vad det är för misstanke och vilken grad vill jag inte uttala mig i nuläget, säger kammaråklagare Rickard Wahlqvist enligt TV4.

storemore_helsida

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Nyheter Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna