moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi
Polisen bröt upp dörren och grep två personer i en lägenhet. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Insändarbild

Våldtäkt utreds på Lyckostigen

Polis utreder sedan i morse en våldtäkt på Lyckostigen och två personer har gripits misstänkta för brottet.

centrum_artikel_host

Det grova brott som polisen utredde på onsdagen var en våldtäkt. En stor polisinsats kommederades till Lyckostigen men polisen var initialt mycket förtegna om vad som inträffat och uppgav bara att det rörde sig om ett grovt brott. En person som bor i den aktuella porten berättar att hen vaknade upp av att det hördes flera kraftiga smällar i samband med att polisen bröt sig in i lägenheten.

Poliser har åkt till platsen sedan klockan 7 i morse enligt ett annat vittne. I den aktuella porten har polisen brutit sig in i lägenheten och gripit två personer skriver Polisen på sin hemsida som efter att märsta.nu sökt information om ärendet.

En kvinna lyckades ta sig ut och larmade polis. Kvinnan fördes till sjukhus där man dokumenterade hennes skador och hon fick genomgå en undersökning för att säkra bevis. Tidningen Aftonbladet bekräftar de uppgifterna. Förundersökningsledaren Annika Lille vill dock inte kommentera vad man tror har hänt.

Uppdaterad 14.20

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys