moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Efter misstänkt skottljud i Märsta åkte ett stort polispådrag till ett område i närheten av en skola. Polis kunde snabbt avfärda misstankar om skottlossning. Vad ljuden berodde på är oklart men det finns inga tecken om att det skjutits med vapen i området. Ärendet är avslutat meddelar Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

oppethus_helsida_2023
connys_helsida
humbacken_helsida
defacto_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

centrum_host_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys