vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis ryckte ut till filminspelning sedan vapen setts

Polisen fick rycka ut till Valsta sedan en man setts med en pistol.

centrum_artikel_host

Vid 19-tiden larmades polis till Valsta sedan flera män vistats utomhus på en gata, en av dem tog även upp ett pistolliknande föremål varpå en annan med en kamera började filma eller fotografera.

När polisen anländer visar det sig vara en filminspelning och vapnet en soft airgun. En person som bar kniv på sig blev rapporterad för brott mot knivlagen men i övrigt är det inga andra brott som begåtts enligt Polisen.

defacto_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Nyheter En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

storemore_helsida
joes-helsida
ica_helsida
vinter_helsida
EXTRA

Man till sjukhus efter grov misshandel i Märsta

Nyheter Under lördagen greps två män i Märsta efter att ha utfört en grov misshandel som resulterade i kraftig blödning och ambulanstransport för offret till sjukhuset. Händelsen har skapat oro och förvirring i det annars fridfulla samhället.

pantamera_avc_helsida

Resenär fast med över 300 000 kronor

Nyheter Tullverket på Arlanda upptäckte stora mängder kontanter i bagaget hos en resenär som var på väg till ett land utanför Schengen. Situationen ledde till att polisen kallades till gaten för att utreda fallet närmare.

connys_helsida
slottsby_helsida
nrh_sigtuna
oppethus_dec

Man greps med vapen och kniv

Nyheter En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Nyheter Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
swedol_outsider
vinter_outsider
joes_outsider
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
oppethus_out
storemore_out
slottsby_outsider