sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Polis misstänker mordbrand

Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand efter nattens brand på Elgiganten.

centrum_artikel_host

Under tidiga morgontimmarna utbröt en omfattande brand i ett elektronikvaruhus beläget på Valstavägen. Vid ankomsten till platsen konstaterades en fullt utvecklad brand inne i lokalen, vilket resulterade i att polisen omedelbart inrättade omfattande avspärrningar i området. Som en följd av detta stängdes Centrumleden av och en närliggande bensinstation fick utrymmas som försiktighetsåtgärd.

Den kraftiga branden ledde till att elektronikvaruhuset totalförstördes, och räddningstjänsten fokuserade på att förhindra att branden spreds till ett intilliggande varuhus.

Polisen har inlett en utredning beträffande branden och klassificerar den som misstänkt mordbrand.

pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

connys_helsida
funkisfest_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider