moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Resultatlös jakt efter inbrottstjuv

Polisen sökte intensivt efter en inbrottstjuv i Sigtuna men lyckades inte få tag i någon.

centrum_artikel_host

Flertal polispatruller och helikopter sökte efter en misstänkt gärningsman som ska ha brutit sig in i en bostad på Munkholmen. Enligt polisen hörde ett vittne glaskross och man tror att gärningsmannen även tog sig in i bostaden.

Strax före klockan 16 meddelar polisen att sökningarna som skett i närliggande tomter varit resultatlösa, en anmälan om grov stöld genom inbrott är upprättat. Polisens tekniker kommer att åka ut till bostaden för en teknisk undersökning.

Uppdaterad kl. 15.56

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
vintermarknad_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider