centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Poäng för Wings i toppmötet

Wings fick med sig en poäng hem till Märsta efter att ha hämtat upp underläge 3-0 till 3-3.

centrum_artikel_host

Vallentuna var piskat att vinna mot Wings för att inte tappa mark i play off-racet. Man gick ut hårt och ledde med 3-0 redan efter 12 minuter. Andra perioden blev lite stökigare med utvisningar åt båda håll men utan att någon kunde ta tillvara på sina powerplay-minuter, Wings hade nästan fyra minuter med en man mer. Istället kom reduceringen genom Jesper Andersson med 3,03 kvar att spela av perioden och 3-2 med 26 sekunder kvar. Tredje perioden var knappa fem minuter gammal när Jesper Andersson skickade in sitt andra mål för kvällen. Wings hade sen ett antal lägen att avhöra på men matchen gick till övertid där Vallentuna lyckades få in en puck. Returmötet sker redan på lördag i Märsta.

Målen
Andersson 2, Szurowski

joes-helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

defacto_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

dack_helsida
ica_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Wiggan taggat trots att skyttekungen lämnat

Fotboll Wigör tar nya tag i årets Division 7, men man får göra det utan sin notoriske målskytt Oskar Brask som lämnat för studier i Umeå: - Vi är riktigt spända inför kommande säsong. Det var en besvikelse att vi inte lyckades nå hela vägen förra året, men vi har knutit näven i fickan och har satt upp som mål att vinna serien i år, säger tränare Viktor Brask.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_outsider_host
ica_outsider
swedol_outsider
connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
dack_outsider