vinter_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Poäng för Wings i toppmötet

Wings fick med sig en poäng hem till Märsta efter att ha hämtat upp underläge 3-0 till 3-3.

centrum_artikel_host

Vallentuna var piskat att vinna mot Wings för att inte tappa mark i play off-racet. Man gick ut hårt och ledde med 3-0 redan efter 12 minuter. Andra perioden blev lite stökigare med utvisningar åt båda håll men utan att någon kunde ta tillvara på sina powerplay-minuter, Wings hade nästan fyra minuter med en man mer. Istället kom reduceringen genom Jesper Andersson med 3,03 kvar att spela av perioden och 3-2 med 26 sekunder kvar. Tredje perioden var knappa fem minuter gammal när Jesper Andersson skickade in sitt andra mål för kvällen. Wings hade sen ett antal lägen att avhöra på men matchen gick till övertid där Vallentuna lyckades få in en puck. Returmötet sker redan på lördag i Märsta.

Målen
Andersson 2, Szurowski

connys_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida
wenngarn_jul_helsida
vinter_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

storemore_helsida
centrum_host_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

vinter_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
swedol_outsider
ica_outsider