kyrka_advent _pan

Plankning minskar kraftigt

Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

centrum_artikel_host

Fusket är på historiskt låga nivåer både för busstrafik, pendeltåg och tunnelbana enligt ett pressmeddelande från Moderaterna i Region Stockholm.
– Det här är en viktig delseger för en trivsammare och tryggare trafik för alla som gör rätt för sig, säger Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande för SL.

Under man genomförde 522 000 biljettkontroller runt om i SL-trafiken. Totalt var det ca 2,61 procent som åkte utan biljett. 1,43 procent saknade biljett på buss, 4,09 på pendeltåg.
– Nu måste vi fortsätta och hålla i våra insatser. Så säkrar ju inte bara en trivsammare och tryggare trafik. Den minskade tjuvåkningen innebär miljontals kronor mer till bygget av en tryggare, punktligare och mer robust kollektivtrafik för dagens och morgondagens resenärer, fortsätter Tamsons.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
defacto_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

dackskifte_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider