defacto_pan2020
Ett plan kanade av startbanan på ArlandaFoto: MMS-Bild

Plan kanade av startbana

Ett flygplan tillhörande BRA gled av landningsbanan på Arlanda under dagen rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Planet från BRA som var på väg till Bromma men inte kunde landa där på grund av halka dirigerades om till Arlanda. Planet landade på Arlanda men när det skulle starta igen halkade den av rapporterar Aftonbladet:
– Ingen har skadats men planet står så till att banan måste stängas i väntan på att det ska kunna transporteras bort, säger Åsa Öhman vid Swedavias presstjänst till tidningen.

Inga förseningar har uppstått på grund av incidenten men det är heller inte högtrafik just nu. Om planet står kvar vid klockan 17 så kan det bli problem. Innan det bogseras bort måste tekniker kontrollera det. Swedavia väntar just på tekniker innan bogseringen.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

mp_helsida
ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

defacto_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

nrh_sigtuna

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

pantamera_avc_helsida
karnkraft_m_topp

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

seniordag_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
seniordag_outsider