eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Pizza Hut flyttar in hos Circle K

Circle K i Märsta kommer att vara en av de första stationerna som får in pizza från Pizza Hut.

centrum_artikel_host

Tre Circle K-stationer i landet kommer att få Pizza Hut på menyn. I november blir Märstastationen landets tredje station som får pizzor från den amerikanska pizzakedjan. Pizzorna kommer tillagas på plats och man kan välja mellan fyra sorter, antingen som hel pizza eller slice.
– Det här är en viktig milstolpe för oss. Vi har en uttalad strategi att fortsätta bygga ett intressant och spännande matutbud längs väg, som ska passa hela familjen oavsett preferenser. Att addera Pizza Hut känns fantastiskt, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

storemore_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

mp_helsida_eu

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider