socialdemokraterna_maj_panorama

Pinbackshallen ny plats för förtidsröstningen

Inför det kommande valet till Europaparlamentet den 9 juni introducerar Sigtuna kommun nya möjligheter för förtidsröstning. Från och med den 22 maj kommer väljare att kunna förtidsrösta i Pinbackshallen, vilket är en nyhet för i år.

centrum_artikel_host

Valnämndens ordförande i Sigtuna kommun, Kjell Holmgren (M), uppmanar invånarna att planera sina röster i god tid med tanke på att valdagen sammanfaller med en potentiell lång ledighet i anslutning till nationaldagen. Många förväntas dra nytta av möjligheten att förtidsrösta, vilket gör det viktigt att vara förberedd.

Förutom Pinbackshallen kommer det att finnas fyra ytterligare röstningslokaler för förtidsröstning i kommunen från och med den 22 maj. Dessa inkluderar Församlingshemmet Munken i Sigtuna, mötesplatsen i Valsta, Kulturlänken i Märsta samt Rosersbergs bibliotek i Rosersberg.

På själva valdagen den 9 juni kommer det att finnas 27 olika valdistrikt i kommunen. Information om vilken lokal som gäller för varje väljare kommer att finnas på det röstkort som skickas ut av Valmyndigheten.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

forstamaj_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider