centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/SAS

Pilotstrejken är över

SAS och Pilotföreningen enades under torsdagskvällen om ett avtal och därmed är den sex dagar långa strejken över.

centrum_artikel_host

Bara under måndag och tisdag ställdes över 1000 avgångar in, strejken har varit mycket omfattande med hundratusentals berörda passagerare i Norden. På Arlanda har ett stort antal flighter också ställts in. Men under torsdagskvällen kom besked om att strejken är över:
– Det är med lättnad jag kan konstatera att våra kunder snart kommer att vara i luften igen och att vi därmed kan uppfylla vårt löfte till våra resenärer som flyger till, från och inom Skandinavien. Återigen vill jag beklaga att den här konflikten har drabbat så många passagerare, det är djupt olyckligt, säger Rickard Gustafson, vd för SAS.

Avtalet är på tre år och enligt VD:n kommer det att ge stabilitet för framtiden. Totalt drabbades 360 000 resenärer då 4015 avgångar ställdes in. Vissa trafikstörningar kan fortfarande förekomma de närmaste dagarna då den ordinarie trafiken återupptas.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out