kommun_skoterska
Foto: Svenska spel

Peter från Rosersberg skrapade fram en halvmiljon

I fredags förra veckan skrapade Peter fram 500 000 kronor i Nyhetsmorgon

centrum_artikel_host

Rosersbergaren Peter skrapade fram 500 000 kronor i Nyhetsmorgon. Fantastiskt! Jag hade inte räknat med en så stor vinst, nu får man fundera lite på vad den ska gå till. Det jag vet är att vi ska hitta på någon upplevelse tillsammans med barn och barnbarn, lägga en del på att renovera på lantstället och skänka en del till välgörenhet, säger Peter.

Peter brukar inte spela triss men vid påsk skrapade han fram 60 kronor, vinsten bytte han mot nya lotter. I de två nya lotterna skrapade han fram tre tv-rutor och därmed en plats i Nyhetsmorgon där han var garanterad 100 000 kronor. I fredags var han på plats. han valde lott två eftersom han har många tvåor i familjen, som födelsedagen 2/2. Därefter skrapade han fram 500 000 kronor.
– Vilken otrolig start på sommaren för Peter och Helena! Han är årets första TV-Trissvinnare från Rosersberg och Sigtuna, säger han.

EXTRA

Skatten ökar och SL-kortet blir dyrare

Politik Region Stockholm meddelade på onsdagen sin budget för det kommande året, och den innebär en kärv verklighet för länets invånare. SL-kortet blir 50 kronor dyrare, och skatten höjs med 30 öre per intjänad hundralapp.

defacto_helsida
nrh_sigtuna
ica_helsida
joes-helsida
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

centrum_host_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

mp_ute_helsida

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

connys_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

pantamera_avc_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
joes_outsider
nrh
connys
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider