vinter_pan
Obs! GenrebildFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Personbil skadades av brand i Märsta

En parkerad personbil drabbades av skadegörelse genom brand vid 23-tiden på fredagskvällen. Polisen och räddningstjänsten var snabbt på plats för att hantera situationen.

centrum_artikel_host

Klockan 23:06 på fredagskvällen larmades polisen till Västra Bangatan i Märsta efter rapporter om en pågående bilbrand. När polispatrullen anlände till platsen såg de att en personbil var utsatt för en kraftig brand. Räddningstjänsten var också snabbt på plats för att släcka elden och förhindra ytterligare skador.

Enligt polisens initiala utredning tycks branden ha varit anlagd av en okänd gärningsperson. Det är ännu oklart vilken typ av föremål eller metod som användes för att starta branden. Tekniska undersökningar kommer att genomföras för att spåra eventuella bevis och ledtrådar som kan leda till att den skyldige identifieras och grips.

Polisen har skrivit en anmälan angående skadegörelse genom brand, och ärendet kommer nu att fortsätta utredas av polisens brottsutredare. De kommer att arbeta noggrant för att hitta den ansvarige och se till att rättvisa skipas för ägaren av den skadade bilen.

Den här texten genererades med en textrobot

joes-helsida
vinter_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

oppethus_dec
defacto_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

connys_helsida
slottsby_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

nrh_sigtuna
ica_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
slottsby_outsider
nrh
vinter_outsider
oppethus_out
ica_outsider
connys
pantamera_out