centrum_panorama_hostshopping

Allvarlig trafikolycka i Märsta: Person påkörd och förd till sjukhus med ambulanshelikopter

En allvarlig trafikolycka inträffade tidigare idag på Nymärstagatan/Västra bangatan i Märsta, där en person blev påkörd av en personbil.

centrum_artikel_host

Polis och ambulans kallades till platsen kl 18:46 som svar på det akuta nödsamtalet. Den drabbade personen vårdades omgående av ambulanspersonal på olycksplatsen, och skadeläget var initialt oklart. Efter snabb medicinsk bedömning beslutades det att personen skulle transporteras till sjukhus med hjälp av en ambulanshelikopter.

Uppdateringar från olycksplatsen kl 19:30 bekräftar att den skadade personen har förts till sjukhus i ambulanshelikopter med skador som bedöms som allvarliga. Polisen har nu inlett en trafikutredning för att klargöra omständigheterna kring olyckan. Det är ännu oklart vad som orsakade olyckan och om några andra fordon eller faktorer var inblandade. Trafiksituationen i området har normaliserats igen efter att räddningstjänst och polis säkerställt platsen.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys