centrum_panorama_hostshopping
Steninge slottsbon CarolaFoto: Connoisseur
Per Taube, slottsägarenFoto: Connoisseur
SlottsgårdenFoto: Filip Gustafsson
Corvette med bilarFoto: Filip Gustafsson

Per Taube bjöd in till Connoisseurs motordag i Steninge slott

Connoisseurs årliga motordag hölls i Steninge slott och lockade stort intresse.

centrum_artikel_host

Per Taube bjöd in till Connoisseurs Motordag i Steninge slott. Det minglades och visades upp mängder av exklusiva premiumbilar. 700 gäster var inbjudna men de fick delas in i olika skift på grund av begränsningar för att minska smittspridning av covid-19. Bentley Bentayga Hybrid hade Sverigepremiär och visades upp för allmänheten för första gången.

I år vart det ren utställning på grund av covid och man fick boka upp sig till provkörningar de kommande dagarna. Intresset var stort och man fick neka många att besöka slottet detta år.
– Motordagen är ett våra allra populäraste evenemang. Gästlistan är sedan länge fylld till brädden av miljonärer som vill titta på de senaste bilnyheterna. Det här är ett väldigt bra försäljningstillfälle för alla de som säljer bilar inom premium och lyxsegmentet, säger Susanne Ytterskog, grundare av magasinet Connoisseur.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

sigtunakampen_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
sigtunakampen_outsider
nrh_sigtuna
connys