centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/SL

Pendelkaoset pågår till 27 mars

Störningarna i pendeltågstrafiken kommer inte att vara lösta till måndag utan pågår ytterligare en vecka,

centrum_artikel_host

På måndag skulle pendelkaoset vara löst och trafiken återigen gå enligt tidtabell. Men nu kommer besked från SL att det dröjer ytterligare en vecka, först 27:e mars väntas trafiken gå som vanligt igen. Det påverkar trafiken på vardagar mellan 6-21.30 och helger mellan 9-19. Trafiken kommer att köra med 25 procents reducering vilket enligt Sveriges Radio innebär att vart fjärde tåg blir inställt.

centrum_host_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

dack_helsida
defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

connys_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

ica_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
ica_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out