centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/SL

Pendelkaoset fortsätter till 3 april

MTR kommer inte att kunna köra pendeltågstrafik enligt tidtabell som planerat på måndag.

centrum_artikel_host

Pendelkaoset fortsätter ytterligare en vecka. Först 3 april beräknas trafiken gå enligt tidtabell igen. Bakgrunden är sjukskrivningar på grund av vad som uppges orsakas av avskaffandet av tågvärdar. Ett stort antal tåg har ställts in sedan 1 mars och i veckan fastställdes beslutet att avskaffa tågvärdarna i trafiknämnden.

brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host