defacto_pan2020
Patrik Wilsvik tar över efter "Chippen" Foto: montage/märsta.nu

Patrik tar över efter ”Chippen”

Skånelas nye damtränare blir Patrik Wilsvik som tar över efter Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_artikel_host

”Chippen” aviserade sin avgång i slutet av 2022. Nu är det klart att Patrik Wilsvik kommer leda laget kommande säsonger.
– Först och främst är det otroligt roligt att få den här möjligheten. Jag känner mig väldigt uppskattad av alla i Skånela så att tacka ja när tillfället dök upp var inte svårt. Jag kommer gå in i det här uppdraget med stolthet, glädje och mycket energi, säger Wilsvik i ett uttalande.

Patrik är idag redan tränare i Damlaget och har ett förflutet i Skånela. Det blir en naturlig övergång för honom att ta över huvudansvaret.
– Det är mycket glädjande att ha börjat förberedelserna inför kommande säsonger, och att vi är överens med Pato som en viktig del i vår framtida organisation kring damverksamheten. Jag känner mig oerhört glad och nöjd med att presentera denna nyhet och ser mycket fram emot att jobba vidare tillsammans med Pato kommande två år, kommenterar damansvarige Peter Sandberg.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

centrum_host_helsida
joes-helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
ica_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

dack_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

defacto_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
joes_outsider