centrum_panorama_hostshopping
Nyans räknades in även i Onsdagsräkningen. Dock enbart till riksdagsvalet

Partiet Nyans fick sex procent i en valkrets

I en av kommunens valkretsar har Partiet Nyans fått runt 6 procent av rösterna.

centrum_artikel_host

Partiet Nyans som drog tillbaka sin kandidatur till Kommunfullmäktige i Sigtuna fick en del röster i flera av valkretsarna. I ett antal kretsar låg partiet på 1-2 procent. Men i Norra Valsta blev det cirka 6 procent. I Valsta Centrum blev det strax under 2,94 procent. Det gäller valet till Riksdagen där Nyans ställde upp. Sigtuna kommun är inte enda kommun i länet där Nyans fick röster. I bland annat Botkyrka har det registrerats mellan 5-10 procent i flera valkretsar enligt Sveriges Radio.

Läs mer: Nyans vill ta mandat i Sigtuna

ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
yrkesutbildning

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out