kyrka_advent _pan
Parasport Sverige flyttar till ArlandastadFoto: Pressbild

Parasportförbundet flyttar till Training Academy

Explore Arlandastads satsning på att etablera ett idrottscentrum för idrotts-Sverige har startat och Parasport Sverige blir första förbundet.

centrum_artikel_host

Parasport Sverige blir det första förbundet som etablerar i Training Academy. Redan i början av maj flyttade man sitt klädlager till ett område vid Training Academy vilket ger bättre förutsättningar hantering och logistik i samband med tävlingar med närhet till Arlanda och E4.
– Genom Explore Arlandastads Training Academy kan vi hjälpa individer och samhället att fortsätta lyfta vikten av idrott och hälsa. I den pågående planprocessen arbetar vi med att få in olika typer av ytor som är anpassade för olika typer av idrott och hälsa, både inomhus- och utomhusidrotter. Men även en samlad plats för innovation som exempelvis ett centrum för utbildning, administration och idrottsmedicin, berättar Catarina Sjömark, Kommersiell projektledare på Explore Arlandastad som ägs av Arlandastad Group.

Training Academy innebär att Arlandastad Group etablerar olika träningsanläggningar för idrotten både lokalt, regionalt och nationellt. Det finns ett stort behov av hallar och planer i hela stockholmsområdet.
– Arlandastad Groups satsning på att skapa en samlad plats för idrott och hälsa passar oss utmärkt. För vår del fann vi den perfekta lösningen här i Explore Arlandastad som underlättar hantering och logistik inför våra tävlingar. Här har man har en god förståelse för våra behov, allmänt goda kommunikationer och närheten till Arlanda flygplats, säger Bo Sköld, generalsekreterare, Parasport Sverige.

advent_kyrka_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

moderat_pan_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

defacto_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
marknaden_outsider
pantamera_out