eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Par bråkade och anmälde varandra för misshandel

Ett par bråkade i en lägenhet i Märsta under natten mot söndagen. Det resulterade i anmälningar om misshandel.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar att det nnder natten mot söndagen inträffade ett slagsmål i en bostad i Märsta, där en man i 30-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern var inblandade. Orsaken till slagsmålet är oklar, men alkohol var en faktor i händelsen.

”Mannen var så pass berusad att han eskorterades till polisstationen för att sova av ruset,” meddelar Ola Österling från polisen. Inga skador har rapporterats på någon av parterna, och ingen har frihetsberövats i samband med händelsen.

Båda parterna har anmält varandra för misshandel, enligt Ola Österling.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
mp_eu_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider