centrum_panorama_hostshopping
Foto: FIBA

Pantzar uttagen i landslagers VM-kvaltrupp

Melwin Pantzar som är hemma i Märsta under sommaren är med i landslagets bruttotrupp till VM-kvalet.

centrum_artikel_host

märsta.nu kunde tidigare i veckan berätta om att Melwin Pantzar är hemma i Märsta i både Valsta och Steningehöjdens sporthall för att träna. Snart samlas dock landslaget igen för att ta sig an VM-kvalet 25 och 28 augusti, mot Tyskland och Israel. Israel är rankade 42:a i världen och medverkat på EM varje år sedan 1993. Av de 16 uttagna kommer sedan 12 att tas ut till matcherna. Melwin Pantzar har 15 landskamper på meritlistan och gör med stor sannolikhet 16 och 17:e landskamperna om några veckor.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
klara_outsider