kyrka_advent _pan
Foto: FIBA

Pantzar till VM-kval – Spelar i Avicci Arena

Sigtuna BBK-fostrade Melwin Pantzar har tagits ut till VM-kvalet där Sverige ska möta Finland hemma i Avicci Arena.

centrum_artikel_host

17 spelare har tagits ut av de nya svenska förbundskaptenerna som ska möta Finland i VM-kval 25:e november. Bland dessa finns Melwin Pantzar, fostrad i Sigtuna BBK och proffs i Valladolid. Melwin har nu 11 A-landskamper på meritlistan. Landslaget samlas 22:a november, spelar sen mot Finland i Avicci Arena och 28:e november är det match mot Slovenien borta. Sverige slår ur underläge i kvalet där man möter landslag som är kvalificerade till EM. Pantzar är född 2000 och spelar Guard, han är näst yngst i landslaget.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
dackskifte_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

defacto_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
pantamera_out
nrh
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider