sap_feb_pan
Foto: Svensk Basket

Pantzar kallad till EM-kvalpremiären

Melwin Pantzar från Sigtuna Basket har blivit uttagen till herrlandslagets EM-kvalpremiär mot Bulgarien i Partille Arena.

centrum_artikel_host

Detta markerar den första herrlandskampen i Göteborg på 26 år och förväntningarna är höga, med en slutsåld arena och ett landslag som hoppas bygga vidare på momentum från tidigare kval.

EM-kvalpremiären är ett efterlängtat ögonblick för både spelare och fans, och Melwin Pantzar är redo för utmaningen.

”Som vi har väntat. Äntligen drar EM-kvalet igång med två spännande matcher mot Bulgarien hemma och Montenegro borta. Vi är laddade för att ta oss an dessa matcher på bästa sätt,” säger Lars Johansson, sportchef på Svenska Basketbollförbundet.

Herrlandslaget har samlat en stark trupp med erfarna spelare från de senaste årens VM- och OS-kval, och de siktar på att bibehålla sin höga prestation under de kommande matcherna.

”Vi har samlat ett starkt lag med mycket värdefull erfarenhet från senaste två årens VM-kval. Nu ska laget formas för att vara redo att åter prestera på hög nivå i dessa matcher,” tillägger Johansson.

connys_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider