helsida_bostad
Rasmus Paludan, Stram KursFoto: Pressbild

Paludan bekräftar möte i Valsta

Rasmus Paludan som sökt demonstrationstillstånd i Valsta uppger för märsta.nu att det beviljats: - Jag skulle vilja ge människor i Valsta möjlighet till en lugn dialog, skriver Paludan i mail till märsta.nu

centrum_artikel_host

I fredags kunde märsta.nu rapportera om att Rasmus Paludan planerat ett besök i Valsta. Nu har den högerextremistiske dansk-svenske politikern beviljats demonstrationstillstånd.
– Jag skulle vilja ge människor i Valsta möjlighet till en lugn dialog. Jag ska ge dem alla, oavsett religion, möjlighet att komma och lyssna på min politik och ställa kritiska frågor. Precis som alla andra riksdagskandidater vill jag att folk ska rösta på mig. Så torgmötet är min möjlighet att berätta för folk i Valsta om min politik, skriver Paludan i mail till märsta.nu

Paludan hade först sökt tillstånd för att stå vid Valsta centrum på Mjölnergatan. Han får dock flytta på sig ett par hundra meter till Valstavägen. Besökte är planerat till eftermiddagen och det finns risk för att trafik kan påverkas förbi Valstavägen då polis i samband med hans möten spärrar av stora delar av ytan där han håller till. Paludan uppger att Polisen har bytt plats och att han antar att det är av säkerhetsskäl.
– Jag följer Polisens instruktioner.

toppbanner
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider