centrum_panorama_hostshopping
Rasmus Paludan, Stram KursFoto: Pressbild

Paludan bekräftar möte i Valsta

Rasmus Paludan som sökt demonstrationstillstånd i Valsta uppger för märsta.nu att det beviljats: - Jag skulle vilja ge människor i Valsta möjlighet till en lugn dialog, skriver Paludan i mail till märsta.nu

centrum_artikel_host

I fredags kunde märsta.nu rapportera om att Rasmus Paludan planerat ett besök i Valsta. Nu har den högerextremistiske dansk-svenske politikern beviljats demonstrationstillstånd.
– Jag skulle vilja ge människor i Valsta möjlighet till en lugn dialog. Jag ska ge dem alla, oavsett religion, möjlighet att komma och lyssna på min politik och ställa kritiska frågor. Precis som alla andra riksdagskandidater vill jag att folk ska rösta på mig. Så torgmötet är min möjlighet att berätta för folk i Valsta om min politik, skriver Paludan i mail till märsta.nu

Paludan hade först sökt tillstånd för att stå vid Valsta centrum på Mjölnergatan. Han får dock flytta på sig ett par hundra meter till Valstavägen. Besökte är planerat till eftermiddagen och det finns risk för att trafik kan påverkas förbi Valstavägen då polis i samband med hans möten spärrar av stora delar av ytan där han håller till. Paludan uppger att Polisen har bytt plats och att han antar att det är av säkerhetsskäl.
– Jag följer Polisens instruktioner.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host