karnkraft_m
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Pallar stals från byggarbetsplats

Två män misstänks för stöld efter att ha lastat in lastpallar från en byggarbetsplats i Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 17-tiden på fredagen lastade två personer in lastpallar i en skåpbil. Ett vittne larmade polis och patrullen fick stopp på skåpbilen vid Centrumleden. De två personer som var män i 20-årsåldern identifierades och delgavs misstanke om stöld. Lastpallarna lämnades tillbaka till byggarbetsplatsen.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
karnkraft_m_topp
joes-helsida
nrh_sigtuna

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

connys_helsida
seniordag_helsida
mp_helsida

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

ica_helsida
EXTRA

Man rånad under telefonköp i Märsta

Nyheter En man i 30-årsåldern mötte två okända personer utomhus i centrala Märsta för att köpa en telefon, men blev istället utsatt för ett rån. Händelsen inträffade när mannen lämnade över kontanter för telefonen, och de misstänkta säljarna tog tillbaka både telefonen och pengarna innan de sprang från platsen. Mannen försökte att springa efter dem, men blev slagen och tvingades avbryta jakten.

Man gripen för kvinnofridsbrott

Nyheter En man har gripits av polisen efter att han misshandlat en kvinna i närvaro av deras gemensamma barn. Händelsen ägde rum efter ett bråk mellan paret, där vittnen sett dem bråka och kvinnan gett uttryck för rädsla inför mannen. Polispatrullen som kallats till platsen har fått kontakt med både mannen och kvinnan, och efter att kvinnan uppgett att mannen slagit henne samma dag har mannen blivit gripen.

centrum_host_helsida

En hektar brann i Skånela

Nyheter En brand bröt ut på lördagen i Skånela, Stensta utanför Rosersberg och spred sig snabbt över en hektar mark. Larmet kom in kl. 12.24 och räddningstjänsten var snabbt på plats för att bekämpa branden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
connys
nrh
centrum_outsider_host
mp_outsider
ridskola_2020_outsider
seniordag_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
ica_outsider