eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Pallar stals från byggarbetsplats

Två män misstänks för stöld efter att ha lastat in lastpallar från en byggarbetsplats i Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 17-tiden på fredagen lastade två personer in lastpallar i en skåpbil. Ett vittne larmade polis och patrullen fick stopp på skåpbilen vid Centrumleden. De två personer som var män i 20-årsåldern identifierades och delgavs misstanke om stöld. Lastpallarna lämnades tillbaka till byggarbetsplatsen.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
storemore_out