eldsjal2024_pan

Paket brann inne i butik

Ett paket brann i Märsta Centrum på en butik under eftermiddagen.

centrum_artikel_host

Vid 17-tiden larmades brandkår till en butik Märsta Centrum med anledning av att ett paket börjat brinna. UNT.se rapporterar om att paketet självantänt och att personalen snabbt var framme med att släcka. Brandkåren var på plats för att släcka ner automatlarmet som gick ut. Polisen har kontaktats för att eventuellt upprätta en anmälan.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
storemore_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna