defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Pådrag i Sigtuna för fönsterkrossare

Någon eller några personer hade krossat fönster i ett bostadsområde varpå polisen kallade in hundpatrull och en polishelikopter.

centrum_artikel_host

Ett större pådrag bestående av polisen hundpatrull och en polishelikopter kallades in till Sigtuna i närheten av Pilsbo med anledning av att någon eller några personer krossat glasrutor. Polisens sökningar var dock resultatlösa, man har ingen misstänkt enligt polisens ledningscentral. Att helikoptern medverkade i sökinsatsen under en kort stund har att göra med den förstärkta polisiära närvaron med anledning av situationen med gängkriminalitet i hela länet. Helikoptern drog sedan vidare till Stockholm.

defacto_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

dack_helsida
connys_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

ica_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ica_outsider
pantamera_out
nrh
joes_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider