centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Padelmässa till XPO

Scandinavian XPO har gjort klart med Padelmässa för januari 2022.

centrum_artikel_host

Padelsporten har ökat explosionsartat under pandemin och i lördags var det en stor padeltävling hos Scandinavian XPO i Arlandastad. Nu är det också klart med en Padelmässa på samma plats i januari 2022.
– Padel Expo ska vara mötesplatsen som förenar alla padelentusiaster. Mässan skapades för att inspirera, samverka och få en mer omfattande inblick kring Europas mest växande sport. Mässan arrangeras av At Event Sweden AB tillsammans med medarrangörerna Svenska Padelförbundet och Scandinavian XPO, skriver Padelexpo på sin hemsida.

Mässan kommer att ha något för alla som har intresse för padelsporten oavsett om man är inbiten entusiast, nybörjare eller spelar på elitnivå. Mässan pågår i tre dagar och där kan man träffa både organisationer och föreningar som arbetar med padel. Under mässan blir det även matchspel och en padelgala

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider