sap_feb_pan
Andie Lahdo och hans företag ABS Wheels köper upp We Are Padel i Rosersberg.Foto: Pressbild

Padelhall blir fälglager

Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

centrum_artikel_host

ABS Wheels köper upp WAP:s hall i Rosersberg. WAP hade bara funnits i mindre än tio månader innan man lade ner padelverksamheten i Rosersberg.
– När det stod klart att paddelhallen var till salu slog vi till. Padelhallen är modern och idealisk för vår verksamhet med stora öppna ytor och högt i tak. En perfekt lokal för att förvara många fälgar i, säger Andie Lahdo VD på ABS Wheels.

Ger tolv nya jobb
Logistiskt sett är hallen bra placering utmed E4:an och i logistikcentret Stockholm Nord som är arbetsplats för cirka 10 000 personer. Padelhallen ligger granne med Åhlens, Ericsson, PostNord, Dustin med flera. I och med förvärvet har ABS Wheels nu 9700 kvadratmeter verksamhetslokaler i kommunen och det väntas ge tolv nya arbetstillfällen.
– Investeringen är en viktig del i ABS Wheels framtidsplaner där vi under 2023 breddar produktsortimentet. Det kommer dessutom att ligga till grund för en fortsatt expansion i övriga Sverige. Den nya hallen kommer att fungera som ett buffertlager där alla inleveranser sker innan det distribueras vidare till våra övriga anläggningar, fortsätter Andie Lahdo, VD.

sportlov

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

funkisfest_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

fritidsbanken_sportlov

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

skridskodisco_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

spedition_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys