centrum_panorama_hostshopping
Andie Lahdo och hans företag ABS Wheels köper upp We Are Padel i Rosersberg.Foto: Pressbild

Padelhall blir fälglager

Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

centrum_artikel_host

ABS Wheels köper upp WAP:s hall i Rosersberg. WAP hade bara funnits i mindre än tio månader innan man lade ner padelverksamheten i Rosersberg.
– När det stod klart att paddelhallen var till salu slog vi till. Padelhallen är modern och idealisk för vår verksamhet med stora öppna ytor och högt i tak. En perfekt lokal för att förvara många fälgar i, säger Andie Lahdo VD på ABS Wheels.

Ger tolv nya jobb
Logistiskt sett är hallen bra placering utmed E4:an och i logistikcentret Stockholm Nord som är arbetsplats för cirka 10 000 personer. Padelhallen ligger granne med Åhlens, Ericsson, PostNord, Dustin med flera. I och med förvärvet har ABS Wheels nu 9700 kvadratmeter verksamhetslokaler i kommunen och det väntas ge tolv nya arbetstillfällen.
– Investeringen är en viktig del i ABS Wheels framtidsplaner där vi under 2023 breddar produktsortimentet. Det kommer dessutom att ligga till grund för en fortsatt expansion i övriga Sverige. Den nya hallen kommer att fungera som ett buffertlager där alla inleveranser sker innan det distribueras vidare till våra övriga anläggningar, fortsätter Andie Lahdo, VD.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
pantamera_out