centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Padeleliten till XPO

Klövern Padel som har anläggning i Scandinavian XPO arrangerar tävling 27-28 mars med toppspelare från både Sverige och utomlands.

centrum_artikel_host

Ett av landets mest spektakulära padelevent kommer till kommunen. Klövern Padel arrangerar ICANIWILL Invitational på Scandinavian XPO. Svenska toppspelare kommer samt internationella toppspelare som som Fernando Belasteguin och damvärldstvåan från 2020 Luciá Sainz, likaså Sverigeettan Simon Vasquez.
– ICANIWILL Invitational kommer bli ett padelevent med några av de bäst rankade spelarna i världen. Det känns otroligt kul att inleda vårt samarbete med Klövern Padel genom att välkomna världseliten till ett padelevent av högsta klass. Klövern Padel är ett starkt varumärke i sporten och är en perfekt samarbetspartner för vår expansion mot padel, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Eventet spelas dessvärre utan publik och anpassas efter rådande coronarestriktoner. Man kan se sändningen via webbsajten Padel Alto.
– Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med ICANIWILL och att presentera ICANIWILL Invitational. Vår vision är att erbjuda en Invitational i världsklass för spelare och samarbetspartners. ICANIWILL är ett varumärke på framfart och genom eventet visar de att de tar sin padelsatsning på allvar. Vi är glada över att kunna vara med på den resan, säger Andreas Ehrnvall, grundare av Klövern Padel.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
connys
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out