centrum_panorama_hostshopping
Illustration för padelarenan i MärstaFoto: Pressbild

Padelarenan dröjer

Padelarenan i Märsta skulle ha varit klar i år men byggstart dröjer.

centrum_artikel_host

En grupp intressenter gick förra året ut med att man skulle bygga en padelarena vid Vikingahallen intill Midgårdsvallen. Det skulle vara klar i år men ännu har ingen spade i marken satts.

Dusyant Patel är en av personerna som är involverade i padelarenan, han berättar för märsta.nu att man stött på lite hinder men att man hoppas kunna ha allt löst till oktober. Dels handlar det om att en annan grupp haft planer på att bygga en anläggning och man har fört samtal med dem för att undvika en konkurrenssituation. I samband med det blev också finansieringen försenad.
– Vi har sedan dess fört diskussioner med ett antal personer i Sigtuna kommun om finansiering och samarbete och det ser ut att lösa sig kring den frågan, uppger Dusyant Patel.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna